ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSU'NUN 06.10.2022 TARİH VE 2022-23 SAYILI KARARI İLE MAZERET DERS KAYIT SÜRESİ UZATILMIŞTIR
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde ders kaydını yapamayan, danışman ders kaydı onaylanmayan ve harç ücretini süresinde yatıramayan öğrenciler için 6-10 Ekim 2022 tarihleri arasında harç ödeme sisteminin açılması ve ders kayıtlarının yapılabilmesi için danışmanlara ders kayıt sisteminin açılmasına karar verilmiştir. Bu süreçte öğrencilerin birimlerine dilekçe vererek danışmanlarıyla birlikte ders kayıt ve onay işlemlerini yapmaları gerekmektedir.
Geç yapılan muafiyet işlemlerinden dolayı üstten ders alamayan öğrenciler de bu süreçte danışmanların uygun görmesi halinde üstten muaf olduğu akts kadar ders alabilecekler.
Belirtilen durumlar dışında ders ekle-bırak işlemi yapılmayacaktır. Zorunlu sebeplerin dışında ders ekleme ve bırakma işlemlerinin tespit edilmesi durumunda ilgililer hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.

Akademik Takvim